Ponedjeljak, 03 Kolovoz 2020

Dijamantna liga u Dohi pomaknuta na 25. rujna

Miting atletske Dijamantne lige koji je u Dohi originalno trebao biti održan u travnju, da bi zbog pandemije Covida-19 bio odgođen za 9. listopada, još je jednom pomaknut i bit će uprizoren 25. rujna, priopćili su iz Svjetske atletike.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Izetbegovićeva SDA pokušava kriminalizirati cjelokupan Domovinski rat

Bauk mržnje prema Hrvatskoj i Hrvatima ponovno lebdi nad sarajevskim političkim nebom. Bošnjačke političke elite, predvođene vladajućom Strankom demokratske akcije (SDA) žestoko su se usprotivile činjenici da će predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović odlikovati postrojbe Hrvatskog vijeća obrane (HVO) koje su, među ostalim, sudjelovale tijekom oslobodilačke akcije “Oluja”.

Više...

Bošnjačka nacionalna manjina u RH traži preispitivanje odluke o odlikovanju generala Jelića unatoč jasnom odgovoru koji je dao na optužbe

Vodstvo bošnjačke nacionalne manjine, nakon bošnjačke SDA, u Hrvatskoj u ponedjeljak je u otvorenom pismu predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću napisalo da su “iznenađeni njegovom odlukom da ispred postrojbi HVO-a koje su sudjelovale u oslobađanju RH i BiH odličje primi general HVO-a Mijo Jelić”.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed